Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 14. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Három nővel bordélyházat működtetett egy férfi egy nógrádi faluban

Három nővel bordélyházat működtetett egy férfi egy nógrádi faluban

Bordélyházat működtettek egy Nógrád megyei faluban; a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen

- közölte a megyei főügyész szerdán az MTI-vel. Bóna Gyula elmondta: az elsőrendű vádlott, egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy azok prostitúciós tevékenységet folytatnak, a szolgáltatást a férfi az interneten hirdette.

Megegyezésük szerint a nők az így szerzett keresetük felét átadták a férfinak, aki ezért cserébe "védelmet" biztosított nekik, és többször is megjelent a tevékenység végzésére használt ingatlanban. A férfi így a prostituáltakkal tartatta ki magát.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves másodrendű vádlott bocsátotta rendelkezésre úgy, hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, ő pedig a lakás általa lakott helyiségét ugyanilyen célra.

A főügyész hozzátette: a férfi ellen kitartottság bűntette, míg a másodrendű vádlott ellen prostitúció elősegítése miatt emelt vádat az ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.