Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 06. 14:00, szombat | Bulvár
Forrás: - Adrienn -

Árulkodó hajszínek

Árulkodó hajszínek

A hajszín kötelez! Nem mindegy, hogy milyen színű hajjal áldott meg a sors, mint ahogy az sem, hogy milyenre festjük később. Minden szín más-más személyiségjegyeket hordoz magában.

„Már nem vagyok a régi…”
Nem véletlen, hogy gyakran épp akkor változtatunk a frizuránk fazonján, vagy éppen a színén, amikor valamilyen változás történt az életünkben. Ilyenkor tudat alatt bizonyos tulajdonságainktól szeretnénk megszabadulni és valami teljesen új vagy más jellemvonásunkat kihangsúlyozni.

Szőkének több figyelem jár
Szőke nőként valamilyen rejtélyes oknál fogva sokkal több figyelmet kapunk. Környezetünk bájosnak és szexinek talál minket és így is kezelnek. Ez gyakran párosul olyan sztereotípiával, miszerint nem az éles logikánkról vagy eszünkről vagyunk híresek, de talán nem is ezt szeretnénk hangsúlyozni. Inkább élvezzük, hogy mindig a társaság központjába kerülünk, anélkül, hogy ezért különösebben tennénk bármit is. Egyszerre tükrözünk kedvességet, angyaliságot és érzékiséget, magabiztosságot. E hajszín tulajdonosaként általában megkapjuk amit akarunk. A szőke hajszín fiatalít, ezért az öltözködésünkkel is igyekszünk arra törekedni, hogy néhány évet bátran letagadhassunk. Persze ez visszafelé is működik, tehát ha mondjuk barnáról szőkére váltunk, akkor a környezetünk is eszerint kezd viselkedni velünk, így ösztönösen az ennek megfelelő tulajdonságokat öltjük magunkra.

Barna – amikor a siker szerénységgel párosul
A barna a természetesség színe. Ez a hajszín elárulja rólunk, hogy határozottak, sikeresek és talpraesettek vagyunk, erős személyiségek, ugyanakkor megbízhatóak, barátságosak és mély érzésűek. Kerüljük a feltűnést, inkább szerényen a háttérben tesszük a dolgunkat, magunkért és nem mások elismeréséért törünk a csúcsra. Munkában precízek, kitartóak vagyunk és mindig lehet ránk számítani. Ha akarjuk, akkor viszont pillanatok alatt válunk hihetetlenül érzékivé, vonzóvá, olyan nővé, akit minden férfi szeretne meghódítani.

Fekete – a rejtélyes
Fekete hajúként mi vagyunk a legrejtélyesebb, legkiismerhetetlenebb nőtípus. Keménységet, erőt, intelligenciát sugárzunk, ugyanakkor közvetlenek, törékenyek, érzékiek is tudunk lenni. Biztonságot nyújtunk, ezért sokan szeretnek a közelünkben, a védelmünk alatt állni. Tiszteletet és megbecsülést váltunk ki a környezetünkből. Higgadtan és körültekintően hozunk döntést, irányítjuk a dolgokat. Nem mindig hiszünk magunkban, de mégis kitartóan küzdünk a céljainkért. A párkapcsolatunkban merészek vagyunk, sugárzik belőlünk az erotika.

Vörös – a démoni
Természetes vörös hajjal születik a legkevesebb ember, számuk szinte elenyésző. Éppen ezért, ha ilyen ritka hajszínnel rendelkezünk, akkor különlegesnek számítunk. A középkorban a Kárpát-medencében nem kedvelték a vöröseket, ahogy a balkezeseket sem. Akkoriban nem volt jó kilógni a sorból. Úgy vélték, a tűzhajú nőkben a démon lakozik. És valóban, van bennük valami rejtélyes.
Vörösként egyszerre vagyunk veszélyesek és vonzóak. Szenvedélyesek, energikusak, lendületesek, ugyanakkor rendkívül akaratosak és öntörvényűek. Bízunk a saját képességeinkben, pontosan tudjuk, hogy ha valamit akarunk, akkor azt el is fogjuk érni. A férfiakban felébresztjük a vadászösztönt, bármit megtennének, hogy meghódítsanak egy ilyen különleges vadat. A munka inkább csak egy feladat számunkra, amit el kell végezni, de különösebben nem hoz lázba minket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára