Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 15. 14:16, kedd | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Alonso: Ez nem rossz

Alonso: Ez nem rossz

Fernando Alonso azt mondta, hogy elégedett a Ferrarinál elért teljesítményével, hiszen két év alatt húsz alkalommal végzett dobogós pozícióban.

„Vasárnap huszadszor sikerült az első három között végeznem, és ez nem rossz” – fogalmazott a spanyol autóversenyző, akit az Abu-Dzabi GP-n a második helyen intettek le.

Alonso, aki 37. alkalommal öltözött be a Ferrari tűzpiros overalljába, 175 futamon indult az autósport elitkategóriájában, s ebből 27 győzelmet aratott. A spanyol pilóta elmondta, hogy kifejezetten elégedett a vasárnapi futammal, mert „az autó remekül működött, végig nagyon gyors volt”.

A világbajnokság utolsó futamát, a Brazil GP-t két hét múlva rendezik, a vb-címet már az október elején rendezett Japán Nagydíjon elhódította a német Sebastian Vettel (Red Bull), ám a második helyért még tart a versenyfutás Alonso, a brit Jenson Button (McLaren) és az ausztrál Mark Webber (Red Bull) között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.