Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 12. 11:20, szerda | Bulvár
Forrás: mti

A filmsztár David Duchovny rockerként jön Magyarországra

A filmsztár David Duchovny rockerként jön Magyarországra

Zenészként lép fel Magyarországon jövőre David Duchovny. A kétszeres Golden Globe-díjas amerikai filmsztár 2019. február 11-én a fővárosi MOM Sportban ad koncertet.

Az 58 éves művész egy alternatív rockzenekar élén fog színpadra lépni. Az énekes, dalszerző filmes és irodalmi sikerei után néhány év óta a könnyűzenében is tevékeny, és erre a szakma, valamint a közönség egyaránt felfigyelt. David Duchovny a Danubius Music szervezésében érkezik Budapestre - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

David Duchovnyról általában az X-akták Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és még számos sorozat, sikerfilm jut az emberek eszébe, holott már két lemezt is készített saját dalaival. A Hell or Highwater című CD-je 2015-ban, az Every Third Thought idén februárban jelent meg, és jelenleg stúdiójában dolgozik együttesével harmadik lemezén. A tervek szerint utóbbit mutatja be jövőre egy újabb európai turné keretében.

Ő az egyetlen színész, aki mind a vígjáték, mind a dráma kategóriában elnyerte a tévésorozatok legjobb színésznek járó Golden Globe-díját. Két évvel ezelőtt csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán is. Duchovny íróként szintén ismert: harmadik könyve Miss Subways címmel idén májusban jelent meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.