Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 07. 14:14, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

A félegyházi labdarúgás nagynevű sportolóinak emléke előtt tisztelegve rúgták a bőrt

A félegyházi labdarúgás nagynevű sportolóinak emléke előtt tisztelegve rúgták a bőrt

Csincsák Zoltán mellett Bagdi István is sokat tett a félegyházi labdarúgásért, nem hiába rendezték meg emlékükre immáron harmadik alkalommal az öregfiúk labdarúgó tornáját.

Csincsák Zoltán (1963-2015) váratlan halálát követően barátai döntötték el, hogy a legméltóbb megemlékezés az, ha minden évben a meghívott focicsapatok meccsel tisztelegnek a nagynevű futballista előtt. Bagdi István (1958-2016.) szintén sokat tett a félegyházi sportéletért és a labdarúgásért, így már második éve annak, hogy rá is emlékeznek az öregfiúk év eleji foci kupáján.

Az emléktornának január 6-án a KÉSZ Aréna Sportcsarnok adott otthont, melyen nem maga az eredmény, hanem a részvétel volt a fontos, hiszen a játékosokat és a csapatokat évtizedes barátságok kötik össze.

Mint ahogy azt Fütyü Illés, a torna fő szervezője elmondta, az emléktornára elsősorban azokat az egyesületeket hívta meg, amelyekben Csincsák Zoltán szerepelt. A barátságos verseny végül ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a nap végén, melyen külön köszöntötték Bagdi István családját.
A sporteseményt közös vacsora zárta, melyen a résztvevők visszaemlékeztek a múltbéli szép dolgokra, és a feledhetetlen meccsekre, melyeken még a szerencsésebbek együtt rúghatták a bőrt Csincsák Zoltánnal, avagy Bagdi Istvánnal.

Végeredmény:
1. Max Autó
2. Félegyházi Öregfiúk
3. Kecskeméti TE Öregfiúk
4. Budaörs Öregfiúk
5. Kun Béla SE Öregfiúk
6. Kiskunhalas Öregfiúk

Eredmények:
Félegyházi Öregfiúk -Budaörs 2-1
KUN BÉLA-MAX Autó 1-8
Félegyházi Öregfiúk –KKHALAS 4-1
KTE-MA autó 0-1
Budaörs –KKHALAS 3-1
KTE-KUN BÉLA 4-1

Helyosztók:
5. helyért:
Kiskunhalas – Kun Béla SE 2-3
3. helyért.
Budaörs – Kecskemét 1-2
Döntő:
Félegyházi Öregfiúk – Max Autó 3-3 Büntetőkkel: 6-7

(Fotók: Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.