Városlista
2018. október 23, kedd - Gyöngyi

Hírek

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: Csontos István

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

Vasárnap Nágocs adott helyet a Rövidtávú Duatlon országos Bajnokságnak és a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglistás versenysorozatának soron következő helyszínének, ahol indultak a DMTK-KVSE AQUASPORT egyesület kiskunfélegyházi triatlonistái.

Az idei szezon legnehezebb versenyén vagyunk túl. A pályán belüli 225 méteres szintkülönbség feladta a leckét a gyerekeknek. A nagyon technikás, sok kanyarral, lejtővel és emelkedővel tarkított kerékpáros pályát az alföldi sík terephez szokott versenyzőink kiválóan teljesítették – nyilatkozta büszkén Bozsó István a DMTK-KVSE Triatlon szakosztályának vezetője.

A nehéz körülmények ellenére kiváló eredményekkel tértek haza a félegyházi versenyzők, 3 korosztályban is elhozták a legjobbaknak járó aranyérmet és minden DMTK-s az első hatban végzett.

A sprint kategóriában 5 km futás, 20 km kerékpár és 2,5 km futás után Fricska Fanni junior korosztályban 1. helyezést és Fricska Anna ifi korosztályban 1. helyezést értek el. Anna a női versenyzők között elsőként érkezett be, ezzel a kategória abszolút bajnoka címet is elnyerte.

Trungel-Nagy Kolos, 3 km futás, 12 km kerékpár és 1,5 km futás távon remek versenyzéssel a serdülő korosztály 5. helyét szerezte meg, Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztály bronzérmeseként végzett a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után.

A gyermek korosztály női versenyében Papp Laura 1. helyezettként, Csontos Dóra 3. helyezettként állhatott a dobogóra, míg Vincze Nádja a 6. helyezést harcolta ki teljesítményével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 22. 16:35, hétfő | Helyi

Piac ünnepi nyitva tartása

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. felhívja a lakosság figyelmét, hogy Kiskunfélegyházán 2018. október 23-án, kedden a piac nyitva tart.

2018. Október 22. 08:31, hétfő | Helyi

Kecskeméten is megcsodálhatják az I. világháború virágait

A félegyházi szobrászművész Szűts Tamás nagyapjának az I. világháború doberdói frontjáról családjának küldött, préselt virágokat tartalmazó leveleiből nyílt kamarakiállítás a Cifra palotában.

2018. Október 21. 12:18, vasárnap | Helyi

Beteg gyerekek gyógyulására fordítják a tetoválófesztivál bevételét

Pontosan 440.000 forintot sikerült összegyűjteni a Szegedi Gyermekonkológiának az október 20-án tartott 1. Félegyházi Jótékonysági Tetoválófesztiválon.

2018. Október 21. 11:35, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 29. vasárnap - 2018. október 21.