Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: Csontos István

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

Vasárnap Nágocs adott helyet a Rövidtávú Duatlon országos Bajnokságnak és a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglistás versenysorozatának soron következő helyszínének, ahol indultak a DMTK-KVSE AQUASPORT egyesület kiskunfélegyházi triatlonistái.

Az idei szezon legnehezebb versenyén vagyunk túl. A pályán belüli 225 méteres szintkülönbség feladta a leckét a gyerekeknek. A nagyon technikás, sok kanyarral, lejtővel és emelkedővel tarkított kerékpáros pályát az alföldi sík terephez szokott versenyzőink kiválóan teljesítették – nyilatkozta büszkén Bozsó István a DMTK-KVSE Triatlon szakosztályának vezetője.

A nehéz körülmények ellenére kiváló eredményekkel tértek haza a félegyházi versenyzők, 3 korosztályban is elhozták a legjobbaknak járó aranyérmet és minden DMTK-s az első hatban végzett.

A sprint kategóriában 5 km futás, 20 km kerékpár és 2,5 km futás után Fricska Fanni junior korosztályban 1. helyezést és Fricska Anna ifi korosztályban 1. helyezést értek el. Anna a női versenyzők között elsőként érkezett be, ezzel a kategória abszolút bajnoka címet is elnyerte.

Trungel-Nagy Kolos, 3 km futás, 12 km kerékpár és 1,5 km futás távon remek versenyzéssel a serdülő korosztály 5. helyét szerezte meg, Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztály bronzérmeseként végzett a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után.

A gyermek korosztály női versenyében Papp Laura 1. helyezettként, Csontos Dóra 3. helyezettként állhatott a dobogóra, míg Vincze Nádja a 6. helyezést harcolta ki teljesítményével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 17:13, péntek | Helyi

Elégedetten az élettel

E címmel tartott előadást óriási sikerrel Pál Feri atya a Móra Ferenc Művelődési Központban február 19-én a Házasság Hete Rendezvénysorozat egyik programjaként.

2019. Február 22. 12:59, péntek | Helyi

Hogyan készüljünk fel a változó épületenergetikai követelményekre?

Egyre szigorodnak az építkezéshez köthető szabályozások, hatványozottan igaz ez az épületenergetikai követelményekre.

2019. Február 22. 12:55, péntek | Helyi

A Las Vegas-i világpremier után már a kecskeméti gyártósoron az új modell

A Mercedes-Benz megkezdi Kecskeméten az új CLA Coupé gyártá-sát. Az új CLA Coupé, valamint a CLA Edition 1 2019 májusában kerülnek kereskedelmi forgalomba.

2019. Február 22. 10:09, péntek | Helyi

Lakossági tájékoztatás fertőző veszélyes hulladék elhelyezéséről

Az otthonukban keletkező fertőző veszélyes hulladékaikat a Bács-Kiskun Megyei Kórházban kihelyezett gyűjtődobozokban helyezhetik el.