Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: Csontos István

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

Vasárnap Nágocs adott helyet a Rövidtávú Duatlon országos Bajnokságnak és a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglistás versenysorozatának soron következő helyszínének, ahol indultak a DMTK-KVSE AQUASPORT egyesület kiskunfélegyházi triatlonistái.

Az idei szezon legnehezebb versenyén vagyunk túl. A pályán belüli 225 méteres szintkülönbség feladta a leckét a gyerekeknek. A nagyon technikás, sok kanyarral, lejtővel és emelkedővel tarkított kerékpáros pályát az alföldi sík terephez szokott versenyzőink kiválóan teljesítették – nyilatkozta büszkén Bozsó István a DMTK-KVSE Triatlon szakosztályának vezetője.

A nehéz körülmények ellenére kiváló eredményekkel tértek haza a félegyházi versenyzők, 3 korosztályban is elhozták a legjobbaknak járó aranyérmet és minden DMTK-s az első hatban végzett.

A sprint kategóriában 5 km futás, 20 km kerékpár és 2,5 km futás után Fricska Fanni junior korosztályban 1. helyezést és Fricska Anna ifi korosztályban 1. helyezést értek el. Anna a női versenyzők között elsőként érkezett be, ezzel a kategória abszolút bajnoka címet is elnyerte.

Trungel-Nagy Kolos, 3 km futás, 12 km kerékpár és 1,5 km futás távon remek versenyzéssel a serdülő korosztály 5. helyét szerezte meg, Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztály bronzérmeseként végzett a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után.

A gyermek korosztály női versenyében Papp Laura 1. helyezettként, Csontos Dóra 3. helyezettként állhatott a dobogóra, míg Vincze Nádja a 6. helyezést harcolta ki teljesítményével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg Városi Diáksport Bizottság a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.