Városlista
2018. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2018. Január 04. 08:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

3+1 új évi jó tanács Vazul nénitől

3+1 új évi jó tanács Vazul nénitől

Újévkor általában mindannyian igyekszünk megfejteni a boldogság, egészség, gazdagság titkát, fogadkozunk a szebb jövő reményében.

Pontosan így tesznek az IHM tagjai is, akik most sem úszták meg legfőbb tanácsadójuk, Vazul néni intelmei nélkül. A felvágott nyelvű, nejlon otthonkás „úriasszony” ismét csokorba szedte tanácsait - lássuk hát mi a titkos recept, hogy magabiztosan indíthassuk 2018-at!

Fitnesz és étkezési alapelvek egy tisztességben megőszült, tapasztalt szépkorútól: vagyis, hogyan legyünk fittek és hamvasak, mint Vazul néni?

„Fontos, hogy az ünnepek után lemozogjuk a ránk rakódott zsíradékot. Először is forró szappanos vízzel mossunk kezet, így mán legyütt a mancsunkra ragadt hurkazsír nagy része. Én támogatom a Sóher Norbi féle dijétát, mert még a szalonnához is kolbászt eszem, kenyeret már nem igen veszek, mert arra nem fussa, főleg azttat a teljes kiőrültet, amibe minden szemetet beledarálnak, oszt mégis 5x annyiba kerül. A mozgás is fontos! Ha lemegyek a piarcra, nem a húzós kocsimat viszem magammal, mert az most szervizben van, ugyanis fel köll rá rakatni a téli gumikat. Ha hazaértem a piacról, jöhet a nagytakarítás: a sok hajlongástól jobban is gyünnek a szelek, aztán meg fitten is tart, hogy olyan legyek, mint a Pumpa Gabbo. Ezt pofázom a Mirigyes fiúknak is, mindig csak serényen! Ha eltunyulnak, nem fogják bírni a sok ugrálást azon a február 10-i Arénás koncerten. No, de majd rajtuk tartom a szemem, és aznap este persze én is ott leszek!”Párkapcsolati tanácsok Vazul nénitől, hogy 2018-ban biztosan tiéd legyen a kiszemelted…

„Az új évben új szerelmek várnak mindenkit! Engem is elkapott a szenvedély minden nyáron, mikor kimentem dinnyét lopni a mezőre. Ott ismertem meg szegény uramat is, aki csősz volt a dinnyeföldön, és rajtakapott egyszer. De egy csókkal levettem a lábáról, ő meg engem! Szinte elájultam az első csóktul. Na nem azért mert ollyan jól csókult, hanem mert olyan büdös volt a pofája a házipálinkától meg a vereshagymától. Nem volt szép ember, de gavallér. Egyik karácsonyra hurkatöltőt vett nekem. Hát meg is könnyeztem a dolgot, de aztán rájöttem, hogy csak a hagyma szaga csípi megint a szememet. Szóval jányok, figyeljetek a belső értékekre mert az nagyon fontos. Mivel az uram egész életében ivott a mája szép nagyra hízott, amit halála után jópénzért adtam el. Vettem is belőlle új otthonkát, de csak a templomba veszem fel vasárnap.”

Pénzhozó tippek

„Nem vagyok én egy babonás vénasszony, de azt mondom vigyázni köll a pénzre mert elfolyik mint a tehénhúgy. Én például sosem pókerultam, vagy ultiztam meg snapszereltem. Bezzeg az uram! Hogy rohadjon el a mája! Az minden este verte a blatott a presszóban. Biztos azt hitte ő a Korda Gyuri, mert hazafelé mindig az Ó Lady Ann-t énekölte mielőtt pofán vágtam a seprűvel. Szóval minden hónapban félre tettem 340 ft-ot a nyugdíjamból, azt kiszámoltam, ha 96 évig spórolok, vehetek belőlle egy buborékos kádat, azt a Jakuzát vagy mit, oszt abban kopaszthatom a forróvízben a csirkéket, nem köll berohangálni a sparthelhoz melegvízért. Tehát tessék az új évben is félre tenni és nem minden pénznek a seggére verni!”…és +1 jó tanács

„Az én újévi fogadalmam, hogy nem szokok le a mocskos beszédről. Eztet már minden szilveszterkor megfogadom, és már 76 éve be is tartom. Ennél büszkébb csak arra vagyok, hogy egyszer szépségversenyt nyertem a TSZ-ben. De az már rég volt és érdekes senki nem emlékszik rája. Meg lehet, hogy egy kicsit hazudós is vagyok. Na, BÚÉK mindenkinek. Vazul néni a mocskosszájú!”

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 22. 15:58, csütörtök | Bulvár

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető

Élő adásban császármetszéssel adott életet kisfiának egy amerikai rádiós műsorvezető - számolt be róla csütörtökön a BBC News.

2018. Február 22. 12:17, csütörtök | Bulvár

Először CD-n a Mini \"ezüst korszakának\" négy albuma

Igazi csemege a rockrajongóknak: négy évtizeddel az eredeti megjelenés után először adták ki CD-n a Mini együttes első albumát, valamint az azt sorban követő három anyagot a zenekar \"ezüst korszakából\".

2018. Február 22. 04:59, csütörtök | Bulvár

Kökény Attila: „Azt sem gondoltuk, hogy bejutunk az elődöntőbe”

A Sláger TV Híradójának következő, csütörtöki adásának vendége Kökény Attila lesz, aki nemrég A Dal című zenei versenyen vett részt, amely az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszobája.

2018. Február 21. 16:12, szerda | Bulvár

Véletlenül elhagyta a feleségét Szegednél - több száz kilométer után vette észre

Szegeden felejtette feleségét a román férfi az utazás során.