Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 20. 11:29, csütörtök | Helyi
Forrás: Gulyás Sándor

Tourinform iroda új helyen

Tourinform iroda új helyen

2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a kiskunfélegyházi Tourinform iroda.

2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a kiskunfélegyházi Tourinform iroda.

A kellemes hangulatú információs pont tekintettel az igényekre, már nemcsak szezonálisan, hanem egész évben a látogatók rendelkezésére áll. Az iroda központi, könnyen elérhető helyre került, így sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani a jövőben. A megközelítést közúti, valamint információs táblák segítik.

A turisztikai iroda fontos feladatot lát el, hiszen Kiskunfélegyháza és a térség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a környékbeli és országos turisztikai kínálattal egyaránt találkozik. Bemutatja Magyarország, kiemelten Kiskunfélegyháza és térsége turisztikai kínálatát, szálláshelyeit, programjait, rendezvényeit, és népszerűsíti a várható turisztikai fejlesztéseket is.

A kiskunfélegyházi iroda rendszeresen végez turisztikai adatgyűjtést az alábbi településeken: Kiskunfélegyháza, Bugac, Bugacpusztaháza, Petőfiszállás, Pálmonostora, Kunszállás, Fülöpjakab, Tiszaalpár, Gátér, Móricgát. A gyűjtés célja a térség szolgáltatóinak népszerűsítése, országos megismertetése.

Az iroda célja továbbra is az, hogy a településekre látogató turisták, vendégek megismerjék a térség turisztikai kínálatát, szolgáltatóit, vállalkozóit. Az iroda szolgáltatásai bővültek, hamarosan elkezdődik az ajándéktárgyak értékesítése is. Jelenleg bögre, hűtőmágnesek, képeslapok, dosszié, jegyzettömb és póló közül válogathatnak. A kínálat folyamatosan bővül, hamarosan helyi és térségi termékeket is vásárolhatnak a betérő vendégek.

Az irodában gyereksarok került kialakítására, így amíg a szülők az üdülési ajánlatok és az ingyenes kiadványok között válogatnak, a legkisebbek is elfoglalják magukat.

Az iroda működteti Kiskunfélegyháza turisztikai honlapját, a www.felegyhaziturizmus.hu oldalt, valamint saját facebook oldallal rendelkezik – www.facebook.com/tourinformkiskunfelegyhaza - ahol a turisták mindig a legfrissebb információkról, programokról tájékozódhatnak.

Látogasson el az irodába, ahol ingyenesen segítenek megtervezni pihenését, számos wellness- és túraajánlatról, valamint családi programról tájékoztatnak. Informálódhat menetrendekről, kikapcsolódási lehetőségekről, helyi és országos rendezvényekről. Hamarosan pedig ismét igényelheti Erzsébet kártyáját, melyben az iroda dolgozói készséggel állnak rendelkezésére.

A Tourinform iroda elérhetőségei:
6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1.
06-76-562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Web: www.felegyhaziturizmus.hu
Facebook: www.facebook.com/tourinformkiskunfelegyhaza
Nyitva tartás: szezonon kívül hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit