Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 14. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Szalagavatón a mezgés diákok

Szalagavatón a mezgés diákok

Február 13-án délután tartotta Szalagozó Ünnepségét a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskola és Szakiskola. Rózsa Pál igazgató úr ünnepélyes szavakkal adott útravalót a végzősöknek a nagybetűs élethez.

Február 13-án délután tartotta Szalagozó Ünnepségét a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskola és Szakiskola. Rózsa Pál igazgató úr ünnepélyes szavakkal adott útravalót a végzős öt osztálynak a nagybetűs élethez.

Az intézmény alsóbb osztályos tanulói a búcsúzó szavak mellett énekekkel is készültek az ünnepi eseményre. A rendezvény fő műsorszámáig, a csodálatos ruhákban előadott keringőig látványos és vérpezsdítő attakciót láthattunk a Főnix Dance táncstúdió legfiatalabb tanulóitól. Modern zenéjükkel és fantasztikus koreográfiával előadott számukkal valódi tapsvihart vívtak ki a közönségtől.

A keringőt pedig mondhatjuk úgy, hogy a hagyományokhoz híven kétszer is el kellett táncolniuk a pároknak, és a megédemelt vastaps itt sem maradt el.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.