Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 06. 07:56, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Jókedv, felhőtlen szórakozás, fellépők sokasága, fülbemászó zenék...

Jókedv, felhőtlen szórakozás, fellépők sokasága, fülbemászó zenék...

Mindez jelen volt a X. Lakótelepi Napokon, mely a szokásokhoz hűen, október első hétvégéjén, október 3-4-5-én került megrendezésre a Petőfi lakótelepen.

Mindez jelen volt a X. Lakótelepi Napokon, mely a szokásokhoz hűen, október első hétvégéjén, október 3-4-5-én került megrendezésre a Petőfi lakótelepen.

Pénteken este, ünnepi szentmisével kezdődött meg a programsorozat, mely idén is rendkívül sok érdeklődőt vonzott. A szervezők minden korosztályra gondoltak. A gyerekek rengeteg játék közül válogathattak, forgók, szimulátor, játékos foglalkozások, aszfaltrajzverseny, népi játékok, dodzsem, csúszdák, ugrálóvár állt rendelkezésükre. A nagyobbacskák kerékpáros ügyességi versenyen is indulhattak. A felnőttek számára is sokféle szórakozási, kikapcsolódási lehetőségre nyílt lehetőség a hétvégén. Főzőversenyen, horgászversenyen és akár a focikupán is összemérhették tudásukat. A színpadon fellépők sokasága szórakoztatta a két nap alatt folyamatosan a nagyérdeműt. Felléptek többek között a Padkaporos néptáncegyüttes, a Bercsényi utcai óvoda Vackor csoportja, Félegyházi Citerazenekar és Énekkar, Főnix Dance Tánc- és Sport Stúdió, Völgyi Zsuzsi, Konvoj együttes, hália Színkör, Koncert Fúvószenekar, Majorett Együttes, Balkán Fanatic együttes. A színpad előtti téren a Turul Koppány Íjászok tartottak ízelítőt illetve a Fekete Lovastanya mutatkozott be a közönségnek. A koncertek kedvelői pedig az esti órákban töltötték meg a színpad előtti területet, hiszen bőven válogathattak az előadókban. Fellépett a hétvége folyamán a Balkán Fanatic együttes, a Romantic szépe Völgyi Zsuzsi, a Konvoj együttes, a B52-es rock banda, és Pataky Attila.

Kellemesen és jó hangulatban telt a hétvége, bizonyosan senki nem bánta meg, aki ellátogatott a Petőfi lakótelepre, a jubileumi X. Lakótelepi Napokra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.