Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 03. 11:15, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Faültetés a köszönetnyilvánítás jegyében

Faültetés a köszönetnyilvánítás jegyében

A bankfalui keresztnél gyűltek össze ma (október 3-án) reggel a lakók, valamint azok a személyek, akik a városrészben valamilyen szolgáltatást nyújtanak.

A bankfalui keresztnél gyűltek össze ma (október 3-án) reggel a lakók, valamint azok a személyek, akik a városrészben valamilyen szolgáltatást nyújtanak, hogy Dongó Józseffel a körzet önkormányzati képviselőjével közösen fát ültessenek a köszönet jegyében.

A faültetés mindig valamilyen apropóhoz köthető. Ma négy éve annak, hogy képviselőjüknek választottak a lakók ebben a körzetben, éppen ezért arra gondoltam, hogy a körzetben tevékenykedő szolgáltatókkal közösen a köszönet jeléül egy fenyőfát és két darab vöröslevelű kőrist ültetünk ma el a Bankfaluban, a Fecske utcai keresztnél – mondta el érdeklődésünkre Dongó József, a körzet önkormányzati képviselője. Az eseményre meghívtam mindenkit, aki munkájával a lakók mindennapjait segíti, így boltost, mezőőrt, tanyagondnokot, gyógyszerészt, háziorvost, asszisztenst, valamint a hivatal dolgozóit és a polgármestert is, akik szintén rendszeres kapcsolatban vannak az itt élőkkel – folytatta a képviselő. Az elültetett fákkal a lakosságnak is szeretnék köszönetet mondani a szeretetükért, barátságukért, amit az elmúlt négy évben irányomba mutattak – tette hozzá Dongó József.

Az eseményen az is kiderült, hogy azért esett a választás a faültetés apropóján egy fenyőfára is, hogy a Bankfaluban élőknek is legyen saját karácsonyfája, amelyet az ünnep közeledtével évről évre feldíszíthetnek majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit