Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Június 13. 14:22, péntek | Helyi
Forrás: - Ónodi Árpád -

Diákok a Parlamentben

Diákok a Parlamentben

A Sorsocskák Alapítvány márciusi történelmi vetélkedőjének résztvevő diákjait, felkészítő tanárait és az alapítvány vezetőségét látta vendégül a Parlamentben Lezsák Sándor országgyűlési képviselő

A Sorsocskák Alapítvány márciusi történelmi vetélkedőjének résztvevő diákjait, felkészítő tanárait és az alapítvány vezetőségét látta vendégül a Parlamentben Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke, a történelmi vetélkedő fővédnöke.

A diákok bejárhatták az Országház nevezetes termeit, a köztársasági elnök páholyát, megtekintették a Szent Koronát és betekintést nyerhettek az alelnök úr irodájába is. A csapatot látogatása végén kiadós ebéd fogadta a parlamenti étteremben szintén Lezsák Sándor jóvoltából.

A harminc diák, hat felkészítő tanár és az alapítványi vezetők buszos utazását Csányi József, a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület elnökének támogatása tette lehetővé. A kirándulás Horváth Gábor önkormányzati képviselő főszervezésében jött létre.

A Sorsocskák alapítvány tisztelettel köszöni a diákok nevében is mindenki segítségét és támogatását a remek és tartalmas látogatáshoz.

Ónodi Árpád Sorsocskák Alapítvány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).