Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Könyvespolc

2013. Február 26. 15:37, kedd

Stephenie Meyer - Alkonyat

Stephenie Meyer - Alkonyat

Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor apjához költözik. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a \\\\\\\\\\\\\\\"mindennapi\\\\\\\\\\\\\\\" botlások

Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő... Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik... A szerzőről: Stephenie Meyernek már nálunk is kultusza van, noha ez az első magyarul megjelenő könyve. Alkonyat (Twilight) című regényével üstökösként robbant be az amerikai irodalmi elitbe úgy, hogy közben tinédzserek és felnőttek millióit hódította meg.
Twilight - A földkerekségen mostantól az Alkonyat a szerelem napszaka!

Szerző(k): Stephenie Meyer

Eredeti cím: Twilight

Eredeti nyelv: angol

Műfaj: Fantasy, Romantikus

Kiadás éve: 2005

Fordító(k): Rakovszky Zsuzsa

Magyar kiadás dátuma: 2007

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 502

ISBN szám: 9789639708952

Kapcsolódó könyvek:

Sorozat: Twilight
Stephenie Meyer - New Moon - Újhold (Twilight II.)
Stephenie Meyer - Eclipse - Napfogyatkozás (Twilight III.)
Stephenie Meyer - Breaking Dawn - Hajnalhasadás (Twilight IV.)

Stephenie Meyer - A Twilight világa hitelesen, színesen

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 20. 11:37, péntek | Könyvespolc

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén

Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással.

2014. Április 10. 15:01, csütörtök | Könyvespolc

Andreas Eschbach - Összeomlás

Andreas Eschbach ezúttal egy lélegzetelállítóan izgalmas világvége-thrillerrel jelentkezik, amely mai, energiaínséges, kőolajfüggő világunkban a lehető legaktuálisabb kérdéseket teszi fel.

2014. Február 06. 15:48, csütörtök | Könyvespolc

Stephenie Meyer - Újhold

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok.