Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Könyvespolc

2013. Október 27. 20:46, vasárnap

Cat Patrick - Úgyis elfelejtem

Cat Patrick - Úgyis elfelejtem

Minden éjjel, miközben a tizenhat éves London Lane alszik, az aznapi események törlődnek az elméjéből. Reggelre csupán a jövőjére emlékszik.

Minden éjjel, miközben a tizenhat éves London Lane alszik, az aznapi események törlődnek az elméjéből. Reggelre csupán a jövőjére emlékszik. A lány megszokta már, hogy az előző este írt jegyzetei és egy bizalmas barátnő segítségével éli túl a napot. A dolgok azonban a fejük tetejére állnak, amikor az iskolában feltűnik egy új fiú. Luke Henry nem olyasvalaki, akit az ember csak úgy elfelejt, ugyanakkor – bárhogy is próbálja – London nem találja őt az előtte álló történések emlékképei között. Amit előre lát, az viszont egyre nyugtalanítóbb. Rájön, hogy ideje utánaeredni a múltnak, amit folyamatosan elfelejt, még mielőtt elpusztítaná a jövőjét.

Szerző(k): Cat Patrick

Eredeti cím: Forgotten

Eredeti nyelv: angol

Műfaj: Ifjúsági, Regény, Romantikus

Kiadás éve: 2011

Fordító(k): Cziczelszky Judit

Magyar kiadás dátuma: 2012

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 278

ISBN szám: 9789632456775

Kapcsolódó könyvek:

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 20. 11:37, péntek | Könyvespolc

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén

Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással.

2014. Április 10. 15:01, csütörtök | Könyvespolc

Andreas Eschbach - Összeomlás

Andreas Eschbach ezúttal egy lélegzetelállítóan izgalmas világvége-thrillerrel jelentkezik, amely mai, energiaínséges, kőolajfüggő világunkban a lehető legaktuálisabb kérdéseket teszi fel.

2014. Február 06. 15:48, csütörtök | Könyvespolc

Stephenie Meyer - Újhold

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok.