Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Blog | Sorozatajánló

2013. Február 19. 23:38, kedd

A pletykafészek

A pletykafészek

A történet New York felső köreiben játszódik.
Visszatér a városba Serena, a lány, aki valaha Blair legjobb barátnője volt és nem utolsó sorban egy vadóc, aki könnyedén elcsavarta a fiúk fejét.

A történet New York felső köreiben játszódik.
Visszatér a városba Serena, a lány, aki valaha Blair legjobb barátnője volt és nem utolsó sorban egy vadóc, aki könnyedén elcsavarta a fiúk fejét. Serena sebesen és rejtélyesen hagyta el a várost, minden magyarázat nélkül távozott el annak idején. Blairt sokkolja Serena megjelenése. Az elmúlt években rengeteg problémája volt és az sem könnyíti helyzetét a lánnyal, hogy megtudja Nate, a barátja lefeküdt vele. Nate legjobb barátja Chuck, a plaboy is Serena körül sündörög, de szívét mégis Dan, az egyszerű srác nyeri el, aki azóta szerelmes titkon a lányba mióta találkoztak egy bulin. Dan húga, Jenny pedig arra áhítozik, hogy ő is csatlakozhasson a menő csajok köréhez, vagyis Blair Waldorf barátja lehessen. Serena és Blair megpróbálják a barátságukat újraépíteni. Serena anyja, Lily valaha rock zenekarokkal járta az országot, de ezt gyermekei elől gondosan titkoja, és mély szerelem fűzte Rufushoz, a zenészhez, aki nem utolsó sorban Dan és Jenny apja. Kapcsolatukat nem lehet lezártnak tekinteni.

Epizódhossz: 60 perc

Eredeti cím: Gossip Girl

Eredeti nyelv: angol

Megjelenés dátuma: 2007

Műfaj: Dráma, Romantikus, Vígjáték

IMDb pontszám: 7.1 / 10 (45.517 szavazat alapján)

Rendező(k): Stephanie Savage, Josh Schwartz

Szereplő(k): Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen

Előzetes:

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Május 02. 11:01, péntek | Sorozatajánló

Kaliforgia

Hank, a tősgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára.

2014. Március 13. 13:57, csütörtök | Sorozatajánló

The Walking Dead

Az a világ, amit ismertünk, eltűnt. Egy járvány melytől a halottak feltámadnak apokaliptikus méreteket öltött. Az élőhalottak pedig esznek, hogy élhessenek!

2014. Február 06. 15:16, csütörtök | Sorozatajánló

Grimm

A főhős egy nyomozó egy olyan világban, ahol léteznek a tündérmesék szereplői. Csakhogy erről az emberek nem tudnak.